Iklan Billboard 970x250

κατερινα λιολιου Voice : Peripteras The Voice Katerina Liolioy Dhlwse Oti Megalh Nikhtria Toy Talent Show 8a Einai H Dekae3axronh Areth Kosmidoy

Iklan 728x90

κατερινα λιολιου Voice : Peripteras The Voice Katerina Liolioy Dhlwse Oti Megalh Nikhtria Toy Talent Show 8a Einai H Dekae3axronh Areth Kosmidoy

Θυμάστε την Κατερινα Λιόλιου από το The Voice. Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο Ήταν Λίγο.


H Katerina Liolioy Apo To The Voice Sto Ola Trela 31 3 2014 Youtube

Home Ψυχαγωγία Ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου του The Voice.

κατερινα λιολιου voice. Η Κατερίνα Λιόλιου πάντα δηλώνει ότι έχει αδυναμία στη Δέσποινα Βανδή γιατί την στήριξε πολύ στο Voice ενώ ο Σάκης Ρουβάς και ο Έλβις της έχουν επηρεάσει μουσικά. Η πιο πολυσυζητημένη παίχτρια και των δύο κύκλων του The Voice μπορεί να μην κέρδισε τον τίτλο ωστόσο με τις επιλογές και το πείσμα της καταφέρνει να. Ακολουθήστε μας και στο instagram.

Η νεαρή τραγουδίστρια. Η Κατερίνα Λιόλιου κατάφερε να κερδίζει τις εντυπώσεις με τη συμμετοχή της στο The Voice αλλά και τα μάτια όλων των αντρών στην παραλία. Πρόσφατα στο νησί των ανέμων βρέθηκε η Κατερίνα Λιόλιου την Θεσσαλονικιά τραγουδίστρια που γνωρίσαμε πριν μερικά χρόνια μέσα από τη συμμετοχή της στο The Voice Of Greece.

Δείτε πόσο έχει αλλάξει σήμερα. I do not own anything. Το The voice o χωρισμός των γονιών της και η σχέση της με την Δέσποινα Βανδή.

Για την απόφασή της να δηλώσει συμμετοχή στο The Voice αλλά για τον χωρισμό των γονιών της μίλησε η Κατερίνα Λιόλιου στην Τατιάνα. Ο χωρισμός των γονιών της το The Voice και ο μεγάλος έρωτας. The Voice of Greece Κατερίνα Λιόλιου - My Immortal - Evanescence 5th Live Show S01E17 teamvandi About Press Copyright Contact us Creators Advertise Developers Terms Privacy.

Ήμουν το κλασικό κοριτσάκι. Η Κατερίνα Λιόλιου πάντα δηλώνει ότι έχει αδυναμία στη Δέσποινα Βανδή γιατί την στήριξε πολύ στο Voice ενώ ο Σάκης Ρουβάς και ο Έλβις της έχουν επηρεάσει μουσικά. Το τραγούδι ήταν πάντα η μεγάλη της αγάπη και ονειρευόταν από παιδί κάποια στιγμή να μπει στη δισκογραφία και να κάνει live εμφανίσεις.

All rights go to their respective ownersΗ Κατερινα ηταν η επιλογη της Δεσποινας Βανδη και προκριθηκε στο. Katerina Lioliou - Stin igia mas re pedia. Ακριβώς ένα χρόνο πριν η Κατερίνα Λιόλιου δήλωνε συμμετοχή στο The Voice προκειμένου να κυνηγήσει το όνειρό της.

Τότε βρισκόταν στην ομάδα της Δέσποινας Βανδή και κατάφερε με το ταλέντο της να φτάσει ως τον. Η μητέρα της εργάζεται σαν γραμματέας στο φροντιστήριο του πατέρα της. Σίγουρα δεν μπορούμε να πούμε για την Κατερίνα ότι είναι μια συνηθισμένη Ελληνίδα έφηβη.

Όχι με αυτή τη σπάνια φωνή χάρισμα. The Voice of Greece Κατερίνα Λιόλιου - Blind Auditions S01E01 - YouTube. Το πρώτο single της Κατερίνας Λιόλιου κυκλοφόρησε τον Οκτώβριο του 2014 με τίτλο Ήταν Λίγο.

The Voice of Greece Κατερίνα Λιόλιου - Blind Auditions S01E01 Watch later. The Voice of Greece ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ - SWEET CHILD O. Κατερίνα Λιόλιου στο Μίλα.

Ποια είναι η Κατερίνα Λιόλιου του The Voice. Η Κατερίνα Λιόλιου κατάγεται από τη Θεσσαλονίκη ενώ έχει αποφοιτήσει και από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης παίρνοντας το πτυχίο της Φιλοσοφικής το 2018. 10 χρονών μόλις οι γονείς της την έστειλαν σε ωδείο όπου έμαθε ακουστική κιθάρα και πιάνο ωθούμενοι από το τραγούδι της δίπλα στον πατέρα και το.

The Voice of Greece ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ - ITS MY LIFE - BON JOVI 4th Live Show S01E16 Watch later. The Voice of Greece ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΛΙΟΛΙΟΥ - SWEET CHILD O MINE - GUNS N ROSES 1st Live Show S01E13 - YouTube.


Katerina Liolioy Elena Strathgopoyloy The Voice Of Greece The Battles S01e11 Youtube


Katerina Liolioy Apo To The Voice Sto Pleyro Toy Petroy Kwstopoyloy E8nos


8ymaste Etsi Thn Katerina Liolioy Sto Voice Deite Thn Shmera Agnwristh Nassos Blog Gossip Tv Gr


Allos An8rwpos Shmera H Katerina Liolioy Apo To The Voice Fwto In Ear Headphones Cat Ear Headphones Cat Ears


The Voice Of Greece Katerina Liolioy Blind Auditions S01e01 Youtube


Ti Kanei Shmera H Katerina Liolioy Apo To Voice


The Voice Of Greece Katerina Liolioy Tzwrtzia Den 8elw 5th Live Show S01e17 Youtube


The Voice Of Greece Katerina Liolioy You And Your Hand Pink 3rd Live Show S01e15 Youtube


Peripteras The Voice Katerina Liolioy Dhlwse Oti Megalh Nikhtria Toy Talent Show 8a Einai H Dekae3axronh Areth Kosmidoy


The Voice First Blind Audition Of The First Part Dailymotion Video


The Voice Of Greece Katerina Liolioy Sweet Child O Mine Guns N Roses 1st Live Show S01e13 Youtube


Katerina Liolioy Dream On The Voice Highlight Youtube


The Voice Of Greece Katerina Liolioy You And Your Hand Pink 3rd Live Show S01e15 Youtube


Katerina Liolioy To Thevoice H Kata8lipsh To Oxi Sth Eurovision Kai O Ekneyrismos Ths Gia Ton Kwstopoylo


Katerina Liolioy Apo To The Voice Sto Pleyro Toy Petroy Kwstopoyloy E8nos


Katerina Liolioy H Omorfh Tragoydistria Poy Eklepse Thn Kardia Toy Petroy Kwstopoyloypetros Kwstopoylos Ayth Einai H Gynaika Poy Toy Exei Klepsei Thn Kardia


The Voice Of Greece Katerina Liolioy It S My Life Bon Jovi 4th Live Show S01e16 Youtube


H Katerina Liolioy Apo To The Voice Sto Prwino 19 3 2014 Youtube


Peripteras The Voice Katerina Liolioy Dhlwse Oti Megalh Nikhtria Toy Talent Show 8a Einai H Dekae3axronh Areth Kosmidoy

Baca Juga
SHARE
Subscribe to get free updates

Related Posts

Posting Komentar

Iklan Tengah Post